Térelválasztó tolóajtó

 

feher terelvalaszto ajto

Helytakarékos és esztétikus térelválasztó megoldás.

 

A lakberendezés fontos kelléke lehet a térelválasztó tolóajtó.

Kezdetben görgő és sín nélküli ajtók készültek, rendszerint fából. Ezeket a tolóajtókat nehézkes működés, instabilitás jellemezte. Az említett tolóajtók fa sínben futottak és a legkisebb deformáció lehetetlenné tette a működésüket.

Az 1990-es években Magyarországon elsőként Roldor Plus Kft. jelent meg a görgős és keretes tolóajtók és beépített szekrények piacán. Először acél vasalatokat importáltunk Kanadából és az Egyesült Államokból. Ez hajlított, vékony acél lemezből készült , a görgő rendszere rendkívül gyenge volt, és csak 260 cm magasságig lehetett belőle térelválasztó tolóajtókat készíteni.

A századforduló környékén hallottunk először a német Raumplus tolóajtó vasalatokat gyártó cég termékeiről. Ők a tolóajtó vasalatokat alumíniumból gyártják, ami sokkal stabilabb kialakítást tesz lehetővé. A görgők kiváló minőségben készülnek, ezért 10 év garanciát vállalnak rá. A 2000-es évek elejétől a Roldor Plus Kft., a német Raumplus gyár vasalatait forgalmazza, melyek a legmagasabb minőségű besorolásba tartoznak.

 

Az alumínium tolóajtó vasalat nagy előnye, hogy nem rozsdásodik és felhasználásával a – súly és a görgők teherbírásának a függvényében – korlátlan magasságú tolóajtó keret készíthető. 

furdoszoba toloajtovalAz alumínium vasalatokba 10 mm vastagságig szinte bármilyen anyagból készülhet betét, így a betétek variációs lehetőségének csak a fantázia szabhat határt.

A német Raumplus gyár az egyik legdinamikusabban fejlődő bútorvasalat gyártó vállalat a világon. Termékeinek igen széles palettája van. Csúcsminőségű alumínium toló-ajtó vasalatait több mint 50 országba szállítják.


Kezdetben a tolóajtók tükör betéttel készültek, amelyeket biztonsági fóliával vontak be. Ma iselőszeretettel rendelik ezt a kombinációt. Kis helyiségben praktikus, mert megnagyobbítja és világosítja a teret.
Lakberendezők, belsőépítészek ötleteit felhasználva igyekszünk megrendelőink különböző, egyéni igényeit kielégíteni. A Roldor Plus Kft. készített először szövet, parafa, – és egyéb különleges anyaggal bevont ajtó betéteteket.

Térelválasztó Tolóajtó Termékeink:

A tolóajtó az egyik legötletesebb innováció, mit a família minden eleme tud becsülni. A szekrényeknél használt tolóajtó evidensen kis helyigényű, dekoratív arculatúak. A térelválasztó tolóajtó azonos okokból felkapott, hiszen olyanforma helységekben is praktika egy tér allokációjára, ahol az ajtók szimplán nem tudnak merre tárulni. Egy tükör felszínű tolóajtó ezenfelül megjelenésében nagyítja a szobát is, ezernyi különleges elgondolás megvalósítható a fiatalos jegyektől a letisztult formákig.

Ide kattintva Galériánkban további ötleteket, inspirációkat talál!

Kérjen ajánlatot most!